Si no veu correctament el correu cliqui aquí
Butlletí OTIC - núm 6, juny 2009

Les Xarxes d'Accés de la Propera Generació ajudaran a superar la crisi econòmica
Viviane Reding, Comissària Europea de la Societat de la Informació, en el discurs que va pronunciar el 25 de juny a la conferència ECTA va assenyalar la importància del desenvolupament i de l'expansió de les Xarxes d'Accés de la Propera Generació (NGN) per a l'economia europea, ja que permetrien la recuperació econòmica al permetre la creació de treball i la generació de noves inversions.
Innovation Lab, Aarhus (Dinamarca)
Innovation Lab està al dia de les tendències de la tecnologia i les posa a l'abast de les organitzacions i les empreses escandinaves. La tecnologia està transformant la manera de treballar, apareixen nous models d'empresa, els patrons de comportament dels usuaris canvien. Les grans empreses europees es passen més temps contemplant la innovació que fent-la realitat.Informe "El sector empresarial de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació a Catalunya 2008"
L’informe, elaborat per la FOBSIC per encàrrec de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació (STSI) i amb la col·laboració de l’empresa Penteo, analitza detalladament la situació del sector TIC a Catalunya per a l’any 2007 i fa una previsió de la seva evolució fins al 2011.
Es crea la InfoRegió de Catalunya
El Govern ha posat en marxa la InfoRegió, una aliança de centres de recerca, universitats, empreses i administracions públiques de Catalunya per al foment de la recerca i la innovació en les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), sobretot en camps on Catalunya pot destacar en recerca internacional: salut, cultura i infraestructures. La iniciativa invertirà 23,4 milions d'euros fins al 2013 en Tecnologies de la Informació i la Comunicació a Catalunya.El Centre Assistencial Alt Empordà esdevé més productiu gràcies a les TIC
El Centre Assistencial Alt Empordà és un centre mèdic que funciona des de fa uns trenta anys. Amb el nou el sistema informàtic de control de l’assistència dels pacients poden fer anàlisis de l’activitat interna per millorar-ne el funcionament i controlar la situació del mercat.


Aquest butlletí compta amb el suport de la Comissió de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Girona.Gran Via de Jaume I 46, 17001 Girona - tel. + 34 972 213 435
info@otic.cat |  www.otic.cat