Si no veu correctament el correu cliqui aquí
Butlletí OTIC - núm 4, abril 2009

WWW2009: XVIII Congreso Mundial de la Web
Aquest congrés organitzat per la International World Wide Web Conferences Steering Committee (IW3C2) i la Universidad Politécnica de Madrid (UPM), ha aplegat un miler d'experts per debatre sobre el futur i els reptes del web.
Informe Global de las Tecnologies de la Informació 2008-2009
L'Informe Global de les Tecnologies de la Informació 2008–2009 és un projecte elaborat pel Fòrum Econòmic Mundial i INSEAD dins del marc de la Xarxa de Compatibilitat Global. Aquest any està dedicat a la mobilitat i l'estudi de casos que demostra que les TIC són el pont que ajuda a augmentar la productivitat i la competitivitat.E-WEEK: setmana digital a Vic
L’edició d’enguany de l’e-Week representa un punt d’inflexió en la història d’aquest esdeveniment. En primer lloc s’aposta per un canvi de dates que ha de propiciar les activitats obertes en espais no-tradicionals” i afavorir que la tecnologia “surti al carrer”. Un dels seus objectius és donar a conèixer les múltiples aplicacions de la tecnologia en la nostra experiència diària.
Dia de l’Emprenedor
Se celebrarà a Barcelona els dies 20 i 21 de maig, i presentarà diverses activitats, com ara: Assessorament i atenció personalitzada, Networking, jornades, tallers i debats, Congrés SIME sobre oportunitats digitals, tecnologia, comunicació i emprenedoria.Tallers Mecànics Comas, SA (TCM)
Segons el seu responsable, Llorenç Comas, la innovació els ha permès passar de ser un taller local a donar servei a nivell nacional i internacional.


Aquest butlletí compta amb el suport de la Comissió de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Girona.Gran Via de Jaume I 46, 17001 Girona - tel. + 34 972 213 435
info@otic.cat |  www.otic.cat